قطعنامه تشکیل کشور فلسطین توسط مجمع عمومی سازمان ملل تصویب شد پزشکیان در اجلاس اضطراری دوحه شرکت می‌کند ولایتی به حمله رژیم صهیونیستی به قطر واکنش نشان داد آغاز رسمی فرآیند انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا در مشهد (۲۱ شهریور ۱۴۰۴) امارات سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد لاریجانی: گروسی نقش آتش‌بیار معرکه علیه ایران را ایفا می‌کند تماس‌ها بین تل‌آویو و دمشق ادامه دارد ۶ سرباز صهیونیست به دلیل امتناع از بازگشت به جنگ محاکمه شدند وال استریت ژورنال: کشور‌های عربی پاسخ هماهنگی به اسرائیل می‌دهند شمار شهدای یمن به ۴۶ شهید افزایش یافت (۲۱ شهریور ۱۴۰۴) بیانیه ایران در شورای امنیت درباره حمله اسرائیل به قطر ترامپِ برزیل به ۲۷ سال زندان محکوم شد عراقچی: سفر رئیس جمهور به نیویورک طبق برنامه انجام می‌شود سیسی با سودانی درباره ایران رایزنی کرد شورای امنیت سازمان ملل حمله اسرائیل به قطر را محکوم کرد | آمریکا: این حمله فرصتی برای صلح است (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) گفتگوی تلفنی دبیر کل سازمان ملل با وزیر امور خارجه | عراقچی رویکرد تروئیکای اروپایی را غیرمسئولانه دانست (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) عراقچی: شروط سه کشور اروپایی برای تمدید اسنپ بک، غیر عاقلانه بود | توافق با آزانس مشروط است حمله هوایی اسرائیل به یک خودرو در جنوب لبنان (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) حمله موشکی و پهپادی یمن به سرزمین‌های اشغالی (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) طرح شهرک‌سازی «E۱» در کرانه باختری کلید خورد | جبهه شرقی اسرائیل، دره اردن است تصاویر مظنون تیراندازی به «کرک» حامی ترامپ منتشر شد + عکس (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) پارلمان اروپا خواستار به‌رسمیت شناختن فلسطین شد (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) ادعای ترامپ: در آمریکا ضربه می‌خوریم اما تسلیم نمی‌شویم شورای امنیت سازمان ملل درباره نقض حریم هوایی لهستان نشست اضطراری برگزار می‌کند حضور رهبران ارشد حماس در مراسم تشییع شهدا در قطر + عکس (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) اولین بیانیه جنبش حماس پس از حمله تروریستی اسرائیل به دوحه قطر
سرخط خبرها

تردید واشنگتن درباره آتش‌بس | امیدواری ترامپ به گفت‌وگو با ایران

  • کد خبر: ۳۴۰۱۲۰
  • ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۶
تردید واشنگتن درباره آتش‌بس | امیدواری ترامپ به گفت‌وگو با ایران
سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا با بیان این ادعا که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، به مذاکره امیدوار است، گفت: نمی‌تواند درباره تلاش او برای آتش‌بس میان ایران و اسرائیل گمانه‌زنی کند.

به گزارش شهرآرانیوز، «تمی بروس» عصر جمعه (۳۰ خرداد) به وقت محلی در نشستی با خبرنگاران افزود: نمی‌تواند «گمانه زنی» کند که آیا دولت ترامپ برای آتش‌بس میان ایران و اسرائیل فشار خواهد آورد تا مذاکرات هسته‌ای ایالات متحده و ایران به پیش برود یا خیر.

سخنگوی وزارت خارجه دولت ترامپ گفت: قصد ندارم آنچه اکنون در حال رخ دادن است، یا واکنش رئیس‌جمهور یا وزیر خارجه به احتمال آن مذاکرات را پیش‌بینی کنم.

ایران اعلام کرده است تا زمانی که اسرائیل حملات نظامی خود را متوقف نکند، به مذاکرات با ایالات متحده باز نخواهد گشت.با این حال، بروس ادعا کرد که رئیس‌جمهور ترامپ همچنان امیدوار به انجام مذاکرات است.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت: ایران و نیرو‌های نیابتی آن نباید منافع یا کارکنان آمریکایی را هدف قرار دهند، و در صورت چنین اقدامی، پیامد‌های آن بسیار سنگین خواهد بود.

این مقام وزارت خارجه آمریکا مدعی شد که فرصت خوبی برای مذاکره در مورد موضوع هسته‌ای ایران وجود دارد. تلاش‌ها برای مذاکره درباره برنامه هسته‌ای ایران ادامه دارد و ترامپ مهلت دو هفته‌ای داده است و معتقد است، ارزش دو هفته صبر کردن را دارد.

این سخنگوی وزارت خارجه آمریکا درباره عدم مشارکت دولت ترامپ در مذاکرات ژنو با سید عباس عراقچی وزیر خارجه ایران گفت: این مذاکرات مربوط به اروپا بوده و البته آمریکا هم در جبهه‌های مختلفی برای یافتن راه حل مشکل تلاش می‌کند.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز جمعه به وقت محلی در جمع خبرنگاران بار دیگر در حمایت از اسرائیل تاکید کرد: با توجه به موفقیت‌های نظامی اسرائیل، چنین درخواستی دشوار خواهد بود.

 وی مدعی شد: وقتی به موضوع نگاه می‌کنید، توقف آن بسیار دشوار است، اسرائیل از نظر نظامی عملکرد موفقی دارد. فکر می‌کنم بتوان گفت که ایران کمتر موفق بوده و در چنین شرایطی قانع کردن طرف پیروز برای توقف، کاری دشوار است.

او تلاش‌های دیپلماتیک اروپا برای تعامل با ایران را کم‌اثر دانست و افزود: آن‌ها کمکی نکردند. ایران تمایلی به گفت‌و‌گو با اروپا ندارد. آنها می‌خواهند با ما گفت‌و‌گو کنند. اروپا در این مورد نمی‌تواند کمکی بکند.

ترامپ درباره بازه زمانی دو هفته‌ای که برای تصمیم‌گیری درباره مذاکره و احتمال مداخله واشنگتن مدعی شد: «حداکثر» مدت ممکن است و احتمال دارد زودتر تصمیم نهایی را اتخاذ کند. من برای آنها یک بازه زمانی تعیین کرده‌ام. خواهیم دید که این بازه چه مدتی خواهد بود. اما به نظرم، دو هفته حداکثر مدت است.

این نخستین اظهارنظر مستقیم ترامپ درباره بازه زمانی‌ای است که سخنگوی مطبوعاتی کاخ سفید روز پنجشنبه به وقت محلی با قرائت بیانیه‌ای، به‌عنوان فرصت برای راه‌حل دیپلماتیک اعلام کرده بود. با این حال، ترامپ اشاره کرد که اعزام نیرو‌های زمینی آمریکا در چارچوب حمله احتمالی به تاسیسات هسته‌ای ایران را در نظر ندارد.

رئیس جمهوری آمریکا همچنین درباره توانمندی‌های نظامی اسرائیل برای انهدام کامل تاسیسات هسته‌ای ایران ابراز تردید کرد و گفت: «آن‌ها واقعاً ظرفیت محدودی دارند. شاید بتوانند از بخشی عبور کنند، اما نمی‌توانند خیلی عمیق بروند. چنین ظرفیتی ندارند. باید ببینیم چه می‌شود — شاید اصلاً ضرورتی هم نباشد.

برخی مقامات و تحلیل‌گران نیز گفته اند برای حمله به تاسیسات زیرزمینی ایران اسرائیل فاقد توان نظامی لازم و بمب‌های سنگرشکن است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->